Pohár rozhlasu v atletice - 2014

Vrcholem atletické sezóny je pro základní školy tradiční utkání atletických družstev - „Pohár rozhlasu“. Tato soutěž si již dlouhá léta udržuje…

  • Pohár rozhlasu v atletice - 2014

    Publikováno v Květnu 20 2014 v kategorii Novinky ZŠ

    Vrcholem atletické sezóny je pro základní školy tradiční utkání atletických družstev - „Pohár rozhlasu“. Tato soutěž si již dlouhá léta udržuje vysokou prestiž a účastní se jí téměř všechny školy českolipského okresu. Celkem 16 základních škol se utkalo ve čtyřech věkových kategoriích na stadionu v Jablonném v Podještědí, ve středu 14. a ve čtvrtek 15. května. Žáci 6. - 9. tříd soutěžili v šesti různých atletických disciplínách. Podle bodovaných výsledků jednotlivých disciplín se pak sestavilo pořadí všech zúčastněných škol. Týmová spolupráce a vzájemná podpora byla hlavní devizou našich reprezentantů. Výsledky našich družstev jsou i z tohoto důvodu vynikající. Podívejte se v sekci "Sport - Výsledky".

    Družstva závodila v těchto sestavách:
    Mladší žákyně: Nikola Bímová, Klára Fedorčáková, Anna Habáňová, Denisa Hladká, Kristýna Hostinová, Anežka Košíková, Tereza Kruttová, Klaudie Pavelková, Dominika Petrová, Lucie Zapletalová, Slávka Smitková.
    Mladší žáci: Tomáš Kučera, Marek Mikšovský, Michal Pavič, Miroslav Pelc, Radek Šefčík, Jan Zagyi,.
    Starší žákyně: Sára Kadlecová, Iva Kamenská, Aneta Kožmínová, Dominika Krausová, Kristýna Mikšovská, Maryna Popadynets, Tereza Synková.
    Starší žáci: Pavel Červinka, Daniel Číž, Lukáš Herpai, Marek Jakeš, František Jirásek, Marek Kasinec, Pavel Kouba, Štěpán Makarov, Michal Patka, Martin Salfický, Jan Štummer, Tomáš Štummer.

    Děkujeme všem sportovcům za reprezentaci školy a gratulujeme družstvům mladších a starších žáků k postupu do krajského finále.
     

    Nahoru