Orion florbal CUP

Po vítězství v okresním a poté v krajském kole se naši kluci ze 6.-7.tříd zúčastnili kvalifikace o republikové finále ve Dvoře Králové.

  • Orion florbal CUP

    Publikováno v Lednu 28 2013 v kategorii Novinky ZŠ

    Po vítězství v okresním a poté v krajském kole se naši kluci ze 6.-7.tříd zúčastnili kvalifikace o republikové finále ve Dvoře Králové. Ve tříčlenné skupině skončili druzí, když porazili pozdějšího vítěze ZŠ Štefánikova Hradec Králové. Na třetím místě skončila ZŠ Jiráskova Benešov u Prahy.

    Výsledky : ZŠ Zákupy - ZŠ Štefánikova Hradec Králové 3:2, ZŠ Zákupy - ZŠ Benešov 2:3, ZŠ Jiráskova Benešov - ZŠ Štefánikova 1:4.

    Blahopřejeme našim klukům k obrovskému úspěchu a děkujeme za vynikající reprezentaci školy. K oporám týmu patřili Marek Jakeš (nejlepší útočník turnaje), Tomáš Štummer (vynikající brankář), Jan Štummer (bezchybný obránce), Marek Mikšovský (důrazná opora obrany), Daniel Číž (bojovník, naběhal toho nejvíce), Lukáš Klíma (rychlý a šikovný útočník), Milan Voříšek (šikovný univerzál) a Jiří Kohout (výborně technicky vybavený útočník). Dále v týmu byli mladší hráči, jejichž čas ještě přijdě, dostávali méně příležitostí ve hře, ale tým by bez nich fungovat nemohl - Tomáš Kučera, Radek Šefčík, Patrik Versbach, Petr Rýdl a náhradní brankář Daniel Kopeš.

    Nahoru