Adventní jarmark 2016

V sobotu 26. listopadu se konal v kulturním domě další ročník adventního jarmarku, který pořádala naše škola. Ke koupi byly věnce, svícny,…

  • Adventní jarmark 2016

    Publikováno v Listopadu 26 2016 v kategorii Novinky ZŠ

    V sobotu 26. listopadu se konal v kulturním domě další ročník adventního jarmarku, který pořádala naše škola. Ke koupi byly věnce, svícny, přáníčka, slaměné a papírové ozdoby, cukroví a mnoho dalšího. Člověku až oči přecházely, kolik krásných věcí vyrobily děti pod vedením svých učitelek, a hlavně maminky, babičky a tetičky ze Zákup a celého okolí. Pokud bychom měli jmenovat jeden hit tohoto jarmarku, byl by to pečený čaj, který nabízelo mnoho tříd.
    Jarmarku se zúčastnilo mnoho nakupujících a všem patří obrovský dík za trpělivost, kterou měli s našimi prodavači a obsluhou. Pro děti to byla výborná zkušenost i motivace do dalšího ročníku.
    Po skončení jarmarku na náměstí vystoupil pěvecký soubor Zákupáček pod vedením Kláry Bartošové a poté už se rozsvítil vánoční strom. Doufáme, že jsme přispěli ke zdárnému zahájení adventu a všem přejeme jeho poklidné prožití.
     

    Nahoru