Májové štafety 2016

V pondělí 2. května se na stadionu Emila Zátopka uskutečnily největší závody ZSH – Májové štafety. 310 závodníků přišlo podpořit ještě téměř 300…

  • Májové štafety 2016

    Publikováno v Květnu 31 2016 v kategorii Novinky ZŠ

    V pondělí 2. května se na stadionu Emila Zátopka uskutečnily největší závody ZSH – Májové štafety. 310 závodníků přišlo podpořit ještě téměř 300 diváků dětských i dospělých. Závodníci z 8 škol (ZŠ a MŠ Zákupy, ZŠ Nový Bor U Lesa, ZŠ Mimoň Ralsko, ZŠ Česká Lípa Sever, ZŠ a MŠ Dubnice, ZŠ a MŠ Stráž pod Ralskem, ZŠ Jestřebí, Gymnázium Mimoň) změřili své síly na trati 5 x 400m. Ti nejlepší byli při vyhlášení odměněni pěknými dorty a sladkou odměnou a všichni společně zaslouženým potleskem.
    Ve všech kategoriích běžely i štafety z naší školy a v silné konkurenci se opravdu neztratily.
    Téměř ve všech kategoriích se postavily na stupínky vítězů a dvakrát dokonce na stupínek nejvyšší. Na prvním místě doběhla naše štafeta chlapců ze 2. – 3. tříd ve složení Tichý, Okenko, Nykles, Horáček a Severa M. a štafeta nejstarších chlapců, za kterou běželi Číž, Šefčík, Frič, Pelc, Pavič M.
    Všem našim žákům děkujeme za vzornou reprezentaci. Poděkování patří také MěÚ za sponzorský dar. Už se moc těšíme na 32. ročník Májových štafet, který se koná příští rok.
    Celou výsledkovou listinu a fotografie najdete na webových stránkách školy.
    Pořadatelé ZSH
     

    Nahoru