Dopis pro sportovce

Pro sportovce

  • Dopis pro sportovce

    Publikováno v Červnu 12 2012 v kategorii Novinky ZŠ

    Naše třída, 8. A, měla 11. 6. 2012 malou slavnost. Do hodiny matematiky přišla ředitelka severočeské pošty. Ing. Olga Syková, aby předala naší žákyni, Petře Kamenské, hodnotné dárky za 1. místo v celostátní soutěži pořádané Českou poštou. Petra napsala krásný dopis naší tenisce Petře Kvitové a zároveň se zamyslela nad smyslem olympijských her.
    Celé znění dopisu bylo uveřejněno v Poštovních novinách. Dopis dále postupuje do mezinárodní soutěže, která bude vyhodnocena v říjnu 2012 v Bernu. Všichni držíme Petře palce, aby i tam její dopis obstál.
    Jako třídní učitelka 8. A bych chtěla poděkovat i celé své třídě za to, že prokázali kolektivní radost nad úspěchem jednotlivce. Dále bych všem chtěla poděkovat za dobrou spolupráci.
    Nemusela jsem řešit žádné kázeňské přestupky a i nepořádníci se vylepšují. Myslím, že mohu s hrdostí prohlásit, že jsme dobrý kolektiv, který je základem budoucích úspěchů. Po prázdninách budeme nejstarší třída a věřím, že vše, co se od nás očekává, společně naplníme. Budeme oporou našich prvňáčků a už se těšíme, jak je budeme pasovat na žáky naší školy.
    Pro své žáky třídní p.uč. Helena Lochmanová
     

    Nahoru